Leve de ééngemaakte Conferentie!

De conferenties Antwerpen Mechelen en Turnhout fusioneren.
De ééngemaakte Conferentie bij de Balie Antwerpen heet u welkom op deze website, speciaal ontwikkeld voor de Fusiezitting en het Openingsbanket van de Balie Provincie Antwerpen.

Op 7 september 2018 wordt de fusie gevierd met een bijzondere fusiezitting in de wandelzaal van het Justitiepaleis te Antwerpen, gevolgd door de traditionele receptie.

Vervolgens zetten we koers naar de Waagnatie voor een spetterend banket mét revue.

Nieuw is dat de inschrijvingen voor beide activiteiten volledig elektronisch zullen verlopen. Via het tabblad/de knop “inschrijven” kan u zelfs vooraf een tafel voor uzelf en uw tafelgenoten kiezen. Maar let wel : first come, first served.

Wij hopen u massaal te mogen begroeten!

vr 12 okt 2018  | event
Mosselsouper

Ter gelegenheid van de opname van de nieuwe stagiairs aan onze Balie organiseert de Conferentie Antwerpen, afd. Turnhout haar befaamde “Mosselsouper” op 12 oktober 2018 om 19.00uur in de Casteleer. In afd. Antwerpen en afd. Mechelen zal zulk evenement eveneens plaatsvinden doch op latere datum.

vr 12 okt 2018  | 
Infonamiddag + bezoek gevangenis Turnhout

Gezien de start als stagiairs aan de Balie Provincie Antwerpen een hele reeks nieuwigheden en verplichtingen met zich meebrengt, tracht de Conferentie de eerstejaars stagiairs hierin een beetje overzicht bij te brengen door het organiseren van een infonamiddag op 12 oktober 2018 om 13.00 uur.

do 11 okt 2018  | 
Stagiairsvoorstelling Turnhout

Naar jaarlijkse traditie worden de nieuwe stagiairs voorgesteld aan het magistratenkorps.  De voorstelling aan de in Turnhout zetelende magistraten  vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018

vr 9 nov 2018  | reizen
Berlijn

“Ich bin ein Berliner”: zei John F. Kennedy op 26 juni 1963. Binnenkort zullen de leden van de conferentie exact hetzelfde kunnen zeggen. De conferentie organiseert namelijk op 9 – 10- 11 november een citytrip naar de Duitse hoofdstad.

za 13 okt 2018  | cultuur
Brussel in een nieuwe wereld. Op ontdekkingstocht

Brussel, zoals u het nog niet zal hebben gezien.

do 20 sep 2018  | event
Heropvoering Revue

Was u op 7 september nog op vakantie, of wilt u de revue eens nuchter zien?

ma 24 sep 2018  | sport
Bootcamp - Wekelijks

Naar jaarlijkse gewoonte wordt er ook dit jaar gedacht aan uw conditie en gezondheid. Kom mee sporten iedere maandagavond om 19:30 in de hernieuwde sporthal van de Sint Ludgardisschool (Begijnenstraat 57, Antwerpen)