Leve de ééngemaakte Conferentie!

De conferenties Antwerpen Mechelen en Turnhout fusioneren.
De ééngemaakte Conferentie bij de Balie Antwerpen heet u welkom op deze website, speciaal ontwikkeld voor de Fusiezitting en het Openingsbanket van de Balie Provincie Antwerpen.

Op 7 september 2018 wordt de fusie gevierd met een bijzondere fusiezitting in de wandelzaal van het Justitiepaleis te Antwerpen, gevolgd door de traditionele receptie.

Vervolgens zetten we koers naar de Waagnatie voor een spetterend banket mét revue.

Nieuw is dat de inschrijvingen voor beide activiteiten volledig elektronisch zullen verlopen. Via het tabblad/de knop “inschrijven” kan u zelfs vooraf een tafel voor uzelf en uw tafelgenoten kiezen. Maar let wel : first come, first served.

Wij hopen u massaal te mogen begroeten!

ma 1 okt 2018  | permanente vorming
Abonnement 10 sessies Permanente vorming

Een inschrijving op de abonnementsformule betekent dat u ook geniet van een fikse korting op de inschrijvingsprijs van een studiedag of -namiddag in samenwerking met VOKA, waarvoor nu al alle voorbereidingen worden getroffen. 

vr 19 okt 2018  | permanente vorming
Permanente Vorming afd. Turnhout 19.10 | Actualia Huur

Tijdens de permanente vorming van 19 oktober as., verzorgd door Vrederechter de heer Sven Talboom, worden de toehoorders geïnformeerd over de belangrijkste actualia inzake woninghuur.

di 30 okt 2018  | event
Yoga initiatie

Graag nodigen wij u uit tot verstilling , verdieping, innerlijke rust en vooral ontspanning

vr 9 nov 2018  | reizen
Berlijn

“Ich bin ein Berliner”: zei John F. Kennedy op 26 juni 1963. Binnenkort zullen de leden van de conferentie exact hetzelfde kunnen zeggen. De conferentie organiseert namelijk op 9 – 10- 11 november een citytrip naar de Duitse hoofdstad.